VL CAVIA NATURE RE-BALANCE ZA MOR. PRAŠIČKE 700 G Povečaj

VL CAVIA NATURE RE-BALANCE ZA MOR. PRAŠIČKE 700 G

VL CAVIA NATURE ZA MORSKE PRAŠIČKE RE-BALANCE
Popolna hrana za morske prašičke - brez peletov, lahka formula, brez žitaric, razgrajuje kepe dlak

Cavia nature re-balance je popolna hrana prilagojena specifičnim zahtevam morskih prašičkov, ki so občutljivi na določene sestavine v hrani. Ta premium mešanica je idealna za starejše morske prašičke, za manj aktivne in tiste s prekomerno težo. Sestavljena je iz naravnih sestavin, ki vsebujejo vse pomembne hranilne snovi, vitamine, minerale in amino kisline, ki jih vaš ljubljenček potrebuje za zdravo, brezskrbno in vitalno življenje. Lahka formula zagotavlja uravnoteženo prehrano. Glede na to, da mešanica ne vsebuje celih žit, je idealna tudi za živali, ki so občutljive in podvržene alergijam.
UPORABA: priporočamo povprečno od 35 do 50 g mešanice na dan.
SESTAVA: derivati zelenjavnega izvora, zelenjava (min 9,5 % od tega 8 % korenčka, 3 % jeruzalemske artičoke in 5 % pastinaka), zelenjavni beljakovinski izvlečki, minerali, semena (min 1,5 % od tega 74,5 % laneno seme), sadje (min 1 % šipka), zelišča, kvas, FOS, ognjičev izvleček, ognjič, alge, izvleček yucce, MOS, izvleček grozdnih pečk.
SESTAVINE: sur.proteini 13,5%,sur. maščobe 2,5%, sur. vlakna 15%, pepel 6,5%, kalcij 0,8%, fosfor 0,55%, lysine 0,7%, Methionin 0,3%.
DOD. EL./ 1 kg: vit.A 15.000 I.E., vit.D3 1.500 I.E., vit.E 40 mg,
vit.C 300 mg, baker-baker (II) sulfat 15 mg. Vsebuje dodatke dovoljene v EC.

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napišite vašo recenzijo

VL CAVIA NATURE RE-BALANCE ZA MOR. PRAŠIČKE 700 G

VL CAVIA NATURE RE-BALANCE ZA MOR. PRAŠIČKE 700 G

Napišite vašo recenzijo